eur:
394.54
usd:
354.7
bux:
72913.19
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Hivatást cserélnek Diana hercegnő fiai - nézze meg, mivel foglalkoznak majd!

Olyan jól sikerült a Diana halálának 10. évfordulója alkalmából a Wembley stadionban rendezett emlékkoncert, hogy Vilmos és Harry úgy döntött: újabb bulit szerveznek - ezúttal a nagyszüleik számára.

II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg 0 60. házassági évfordulóját ünnepli majd november 10-én. Két unokájuk nagy bulira készül a jeles alkalomra.

Vilmos és Harry úgy döntött, emlékezetessé teszik a napot a nagyszülők számára. Szervezési gyakorlatuk már van, hiszen nagy szerepet játszottak abban, hogy a Diana-emlékkoncerten többek között olyan nagyágyúk léptek fel, mint P Diddy, Nelly Furtado és Elton John.

A novemberi buli persze egészen más lesz majd - de biztos, hogy nem formális és hagyományos ünnepség lesz.

Először a helyszínt kell kiválasztani; egyelőre még nem döntöttek Highgrove és a Ritz között. Előbbi a walesi herceg hivatalos lakhelye - a fiúk bennfentesek szerint itt szeretnék megrendezni az ünnepséget. Akkor ugyanis az ünnepség magánjellegű és nem hivatalos lenne, így nem lenne gond, ha a barátnőik - Kate Middleton és Chelsy Davy - is részt venne.

A Ritz viszont II. Erzsébet kedvenc helye Londonban. Ám egy nyilvános helyen rendezett ünnepség formális és hivatalos lenne - s akkor az udvari protokoll szerint a hercegeket nem kísérhetnék el a lányok.

A királyi pár más módon is megünnepli a gyémántlakodalmát; kettesben elutaznak Máltára, ahonnan már hivatalos állami látogatásra indul a királynő Ugandába.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×