eur:
394.54
usd:
354.7
bux:
72913.19
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Beatles-dalra szülte meg kisfiát a sztárénekesnő

A Beatles Here Comes The Sun című dalára szülte meg kisfiát Emma Burton, a Spice Girls énekesnője. Baby Spice azért választotta ezt a dalt, mert neki és a kicsi apjának is ez a kedvence.

Emma Burton és Jade Jones kisfia, Beau pénteken született meg egy londoni magánkórházban. A 31 éves énekesnő szülésénél jelen volt az apa is. "Babynek végre van saját bébije. Mindketten nagyon boldogok vagyunk" - számolt be lelkesen a sajtónak a nagy eseményről.

A kisfiú neve franciául szépet jelent - és a boldog apa elmondása szerint a név teljesen jogos, mert a kicsi valóban "nagyon jóképű". "Kicsit mind a kettőnkre hasonlít, úgyhogy nagyon szerencsés kis fickó" - tette hozzá Jade Jones.
A büszke apa azt is elárulta, hogy az első dolog, amit a szülés után Emma kért, az palacsinta és coca-cola volt.

A boldogság különösen azért nagy, mert az énekesnőnél korábban endometriózist állapítottak meg - ebben a betegségben a méh belsejét képező szövet beágyazódik. Orvosai szerint félő volt, hogy emiatt nem lehet gyermeke.

A két énekes nyolc éve van együtt, de végleg csak egy éve költöztek össze. Júniusban jelentették be, hogy a Spice Girls újra összeáll, és turnékörútra indul. Az együttesnek immár egyetlen tagja van csak, akinek nincs gyermeke: Sporty Spice, azaz Melanie Chisholm.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×