eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Új térdeket vesznek a lottónyereményből

Régóta várt térdműtétjét végezteti el lottónyereményéből egy brit házaspár. Doddék 895 millió forintnak megfelelő összeget nyertek, így az operáció után bőven marad még pénz egy Las Vegas-i kirándulásra is.

Miután felfogták, mennyi pénz üti a markukat, Tony és Greta Dodd úgy döntött: telefont ragad, és időpontot egyeztet a legközelebbi magánklinikán egy térdműtétre.

A 67 éves férfi és 69 éves felesége már körülbelül fél éve rajta van a nemzeti egészségbiztosító várólistáján, de még jó időbe telhet, míg sorra kerülnek.

"Amikor leesett, hogy tényleg miénk a pénz, úgy döntöttünk, az első dolog, amit akarunk, az egy-egy pár új térd" - magyarázta a nyugdíjas taxisofőr, majd hozzátette: jelenleg mindkettejük számára kínszenvedés a járás.

A házaspár a jövő hétre egyeztetett időpontot egy ortopéd sebésszel, aki 8-10 ezer fontot (3-3,7 millió forintot) kérhet el a beavatkozásért, ez azonban minden bizonnyal meg se kottyan majd az újdonsült milliomosoknak.

Elfelejtette az állandó számait

A család pusztán a véletlennek köszönhetik szerencséjét: Tony Dodd ugyanis legutóbb elfelejtette az egyik számot azok közül, amelyekkel 1994 óta lottózik, és helyette találomra a 49-es rubrikát ikszelte be.

"Felhívtam a lányomat, és elkezdtem énekelni: 'ki akar milliomos lenni?'. Rámszólt, hogy ne szórakozzak, mire közöltem, hogy valóban azok vagyunk. Ugrálni kezdett örömében" - emlékezett vissza a nagy napra Tony Dodd.

Felesége azt tervezi, ha túlesett a műtéten, Las Vegasba utazik legjobb barátnőjével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×