eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

"Akarta a gyereket, és házasságot ígért"

Újabb titkokat fecsegett ki Eddie Murphy-vel folytatott, kudarcba fulladt kapcsolatáról a Spice girls énekesnője. Mel B szerint a sztárral közös családot és házasságot terveztek, mielőtt teherbe esett volna idén áprilisban megszületett kislányával.

"A terhességem teljes mértékben tervezett volt, nem baleset. Én ennél sokkal felelősségteljesebben élem az életemet" - nyilatkozta az énekesnő az Essence magazinnak. Szerinte mihelyt kivetette a spirált, tudták, hogy bármikor teherbe eshet. "Bár hamarabb sikerült, mint vártuk, az időzítés tökéletes volt" - tette hozzá.

Mel B elmondta, hogy eredetileg karácsonyra tervezték az esküvőt, de miután kiderült, hogy terhes, úgy döntöttek: megvárják a boldogító igen kimondásával a baba megszületését.

A DNS-teszt a múlt hónapban bizonyította be kétségtelenül, hogy a hollywoodi sztár a kislány apja. Murphy ragaszkodott a vizsgálathoz, mielőtt vállalta volna az apaságot.

Korábban az nyilatkozta egy holland tévécsatornának, hogy fogalma sincs, kié a gyerek. "A szívverésem majdnem megállt, mikor meghallottam, mit mond. Felhívtam, de nagyon kurtán elintézett. Azt mondta, majd visszahív - de soha nem tette meg" - mondta most az énekesnő.

A filmsztár, aki a szakítás után azonnal randevúzni kezdett Tracey Edmonds producerrel, az apasági vizsgálat eredményének nyilvánosságra hozása óta sem látta a kislányt, bár korábban azt ígérte: ha ő az apa, "tudni fogja, mi a kötelessége".

Már Mel B-t sem izgatja Murphy; az énekesnő Stephen Belafonte filmproducerrel jár, és élvezi az újabb anyaságot. "A terhességem csodálatos volt - és csodálatos kisbabának adtam életet."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×