eur:
395.35
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Valóra vált minden nő rémálma - nézze meg!

Bárkivel megtörténhet, bár az ember legkevésbé a vastag pénztárcával és drága stílustanácsadókkal rendelkező sztároktól várná... A Harry Potter-regények szerzőjével, JK Rowlinggal és Anna Friel színésznővel mégis megtörtént, hogy egy fogadáson ugyanolyan ruhában jelentek meg.

Alighanem minden nő egyik rémálma az, hogy a ruhája egyszer csak szembe jön vele az utcán. Ennél már csak az lehet kínosabb, amikor egy társaságban visel két nő ugyanolyan ruhát.

Ez fordult elő szombaton JK Rowling írónővel és Anna Friel brit színésznővel, amikor megjelentek a Mihail Gorbacsov volt szovjet pártfőtitkár által adott jótékonysági gálavacsorán.

A két ruha megszólalásig hasonlított, bár a két nő legalább különböző kiegészítőket viselt, de a helyzet így is meglehetősen kínos volt.

Nézze meg Ön is!

A vacsorán egyébként megjelent a Harry Potter-filmek sztárja, Emma Watson (Hermione) is, valamint a zenész Bob Geldof, aki egy kitüntetésekkel teleaggatott öltönyt viselt.

A vendégek között volt még a színész Ralph Fiennes, az énekes Rod Stewart, az író Sir Tom Stoppard és Naomi Campbell, valamint Elle Macpherson modellek.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×