eur:
395.27
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Megvalósult minden férfi álma - nézze meg Ön is!

Las Vegas-i bűvészshow-ban parádézik Pamela Anderson. Az előadás során a kebelcsoda éppen olyan fürdőruhát visel, amilyen legemlékezetesebb szerepében a Baywatch című sorozatban, ez azonban nem piros, hanem csillámló kristályokkal kirakott fehér.

A színésznő szerint minden lány álma, hogy egy csillogó showban egy híres bűvész segítője legyen. Ha ez nem is igaz, az bizonyára valóban minden férfi álma, hogy Pamela Andersont egy falatnyi fürdőruhában láthassa.

A sztár egy holland bűvész, Hans Klok mellett dolgozik három hónapon át "A varázslat szépsége című műsorban" a Las Vegas-i Planet Hollywood hotelben.

"Imádom a varázslatot. Szeretek olyan dolgokat csinálni, amit eltérnek a szokásostól, és persze mindig készen állok a kalandra, és ez határozottan az lesz" - mondta a színésznő.

A műsor során a bűvész egyébként lebegteti a sztárt, és ketté is fűrészeli, Pamela Anderson azonban közölte: ha akarná se tudná elárulni, hogyan csinálja Hans Klok a trükkjeit.

"Közvetlenül Hans mellett állok, és fogalmam sincs, mi a fene folyik. Nem tudom, hogy csinálja, amit csinál, de nagyon látványos" - közölte a kebelcsoda.

Bár a műsornak van története, a holland bűvész figyelmeztet: a sztori elég gyengécske. "Nem Shakespeare-t játszunk. Ez egy óriási vegasi show, ami a szexi lányokról és hatalmas érzékcsalódásokról szól."

A hollywoodi sztár, aki szerint még jót is tett az alakjának, hogy szétfűrészelték, elmondta: vegetáriánus ugyan, de sosem koplalt és nem is sportol különösebben, ehelyett két fiával foglalkozik, akik formában tartják.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×