eur:
387.81
usd:
357.7
bux:
68089.84
2024. május 17. péntek Paszkál

Teljesen kitárulkozik a kebelcsoda - videó, képek

Júliusban lesz 40 éves az ezredvég egyik meghatározó szexszimbóluma, Pamela Anderson. A hírnevét a Baywatch című sorozattal megalapozó modell egyedül neveli két fiát, a 10 éves Brandont és a 9 éves Dylant. Pamela Andersonnal a The Sun angol bulvárlap Cannesban készített interjút.

Lassan 40 éves és még mindig szexszimbólum. Milyen érzéseket kelt ez Önben?

Hála Istennek sikerült megcsinálnom! Ha visszatekintek az elmúlt tíz évre, akkor büszke vagyok arra, amit elértem, hiszen felneveltem két gyönyörű gyereket. Kétszer férjhez is mentem és túléltem! Ami a karriert illeti, azt tehetem, amit akarok. Új filmemet, a Blonde és Blondert a testvéremmel készítettem el. Õ most kezdi a rendezői/írói pályafutását, ezt a forgatókönyvet is ő írta és nagyon nagy buli volt együtt dolgozni. Mindig is szerettem másokat támogatni, ez is egy ilyen dolog. Könnyű és mókás volt a forgatás és jól illett a gyerekek napirendjébe is. Sok nőnek az én koromban még nincsen gyereke, soha nem volt házas és soha nem tapasztalta meg azokat a nagyszerű élményeket, amiket én igen. Mindig belekapok a dolgokba és félek is tőlük. Ez elég gyakran előfordul, mindig van valami, amitől félek, ezért belevágok. Az élet mindig változik, de ez jó érzés. Soha nem sajnálok semmit.

Egyáltalán nem néz ki 40 évesnek. Mennyi időt tölt naponta a külalakja megőrzésével?

A gyerekeim tartanak formában. Mindenféle sportot űzök velük, futballt, kosárlabdát, baseballt. Mindig a szabadban vagyok, a tengerparton vagy a vízben. Nem szoktam külön edzeni és nem is diétázom, bár vegetáriánus vagyok.

Egyedülálló anya, aki mintha állandóan dolgozna. Miként tartja meg az egyensúlyt?

Nos, valójában elég sok volt a szabadidőm. Sokat dolgozó az állatvédelmi szervezetnek, a PETA-nak. Sok olyan dolgot csinálok, amit igazán fontosnak érzek, önkénteskedek iskolákban és mindig elképeszt, hogy ki tudom fizetni a számláimat, mert úgy érzem, valójában nem dolgozom sokat. Ezt a mostani filmet is szívességből forgattam, miként a Boratot is. Amit ingyen csinálok, azt élvezem a legjobban.

Ha szeretné megtekinteni a Pamela Andersonról készített videót, kattintson ide!Milyen volt a Boratot forgatni? Korábban is ismerte már Sachát? (Sacha Baron Cohen komikus a film főszereplője és "szellemi atyja" - a szerk.)

Igen, a Chateau Marmont-ban találkoztunk. Egyszerűen briliáns, nagyszerű figura.

Aggódott amiatt, hogy mit akar Önnel művelni?

Egyáltalán nem. Nem olyan egyszerű engem megijeszteni! Ott vagyok!

A gyerekei mit szólnak az imidzséhez? Nyilván tisztában vannak vele.

Nem igazán, sosem látták a Baywatchot. Nagyon szerették volna megnézni a Boratot, hosszas harc után megtörtem és megengedtem nekik, mivel már az összes barátjuk látta. "Van egy pár dolog, amiről beszélnünk kell, mielőtt megnéznétek" - mondtam nekik, mire azt válaszolták: "Tudunk a magazinokról". Ennyi volt. Ezt meg kellett beszélnünk, bár nem tudom elképzelni, hogy a korukbeli gyerekek mind megnéznék a filmet, de hát egy olyan városban, ahol mindenki a moziiparban dolgozik, a gyerekek is több mozit néznek. Az én gyerekeim nem, de leültem velük és együtt megnéztük a Boratot.

A film közben miként viselkedett?

Amikor olyan részekhez értünk, amit nem szerettem volna, hogy halljanak, akkor hangosan énekelni kezdtem.

Melyik rész volt ez?


A szexfilmes. Persze elmeséltem nekik: "Tudjátok, amikor apukátok és én először együtt voltunk, mindent felvettünk videóra. Mindenki meztelen, ölelkezik, csókolózik, csupa kellemes dolgot. Aztán valaki ellopta a felvételt". Emlékszem, amikor néztük a filmet, Dylan azt mondta: "Úgy érted, ezt mindenki látta?". Mire én azt feleltem: "Igen".Beszélget a fiaival arról, hogy Ön egy szexszimbólum?

Szerintem a melleim nagyobbnak látszanak a tévében. Esküszöm, amikor rájuk nézek, egyáltalán nem tűnnek olyan nagynak, amikor látom magam a képernyőn, arra gondolok: ez meg kicsoda? Olyan hatalmasak, hú!

És most a kérdés, amit minden férfi olvasó szeretne tudni: megvan még a Baywatchban viselt fürdőruhája?

Igen. Nemrég forgattam egy tévéreklámot és felvettem a fürdőruhát. Igazán mókás volt. Két darab volt belőle, egyik a házamban, de az évek során mindkettő eltűnt. Egy utolsó példány még mindig megvan, amit időről időre felveszek az aktuális barátom kedvéért, csak a poén kedvéért és hogy tudjam: még mindig rám jön. Amikor a forgatásra mentem, volt egy ilyen piros fürdőruha egy fogason, hatalmas fenékrésszel és beépített melltartóval. "Tényleg azt gondolják, hogy ennyit változtam tíz év alatt?" - kérdeztem magamtól, majd a fürdőruhát az édesanyának ajándékoztam. Pont jó rá.


Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×