eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Kínos képek: Victoria Beckham, a rendőr és a szexüzlet

A Beckham-házaspár lassan megérkezik Los Angelesbe. Legalábbis a pár hölgytagja megpróbál berendezkedni az amerikai városban, melynek csapatához, a Galaxyhoz igazol a jelenleg a Real Madridban futballozó férje. A beilleszkedés azonban a jelek szerint nem zökkenőmentes.

Legutóbb akkor kavart kisebb vihart Victoria Beckham, amikor a napokban egy szexüzletből látták kijönni.

A 33 éves, három gyermekes asszonyt akkor egy stáb is kísérte: a hamarosan induló, róla szóló Stateside című valóságshowhoz készítettek felvételeket.

Legutóbb viszont sokkal kellemetlenebb élmény érte a Spice Girls egykori tagját, ugyanis egy rossz iránybam bevett kanyar miatt megállította a rendőr.

Az első pillanatokban Victoria Beckham meglehetősen feldúltnak tűnt (Ön is megnézheti itt a helyszínen készült képeket), de gyorsan összeszedte magát és megpróbálta elbűvölni a rendőrt.

Nem járt túl sok sikerrel, hiszen végül megbüntették, mi több, a rend szigorú őre felszólította, hogy szerezzen be egy kaliforniai jogosítványt.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×