eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Tisztítókúrát tartott a család, ebbe halt bele a várandós nő

Rendszeres böjtkúrát tartott az a család, amelyre néhány napja talált a rendőrség. A várandós anya egy napja halott volt, amikor rájuk törték az ajtót. A családfőt a bíróság a hét elején előzetes letartóztatásba helyezte. A férfi ügyvédje elmondta: ügyfele és annak felesége napok óta nem ettek, csak folyadékot ittak. Hozzátette: ügyfele elmondása alapján kislányuk rendszeresen evett, gyümölcsöt és anyatejet kapott.

Beszámolt családja étkezési szokásairól az a férfi, akinek élettársát holtan találták a rendőrök, amikor rokonaik bejelentésére óbudai házukhoz érkeztek.

A férfi ügyvédje az InfoRádiónak elmondta: a család vegetáriánus volt, a pár évek óta rendszeresen böjtölt, tisztítókúrát tartott, ebből korábban azonban sosem volt probléma.

Ez alkalommal viszont rendkívüli módon legyengült a szervezetük - fűzte hozzá Kamarás Péter.

A jogi képviselő közölte: a két felnőtt a kúra vége felé járt, amelynek során fokozatosan felhagytak a zöldség- és gyümölcsfogyasztással, csak folyadékot ittak.

Akkor kezdtek volna újra visszaállni az étkezésre, amikor a tragédia bekövetkezett - mondta az ügyvéd, aki hozzátette: a pár kétéves kislánya nem böjtölt, anyatejet kapott és gyümölcsöt fogyasztott.

A szakértők feladata, hogy megállapítsák: a kislánynál a súlycsökkenés következett-e be, vagy eredetileg is kisebb súlyú volt a gyerek, aki mindössze 6 kilogrammot nyomott, amikor rátaláltak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×