eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Bort kapott ajándékba az elvonókúráról "szabadult" sztár

Nem ismerte fel Nicole Kidman férjét a légiutas-kísérő, ezért ajándékozta meg egy üveg borral az alkoholelvonó-kúráról éppen kiengedett Keith Urbant. A country-énekes azonban nem csábult el, változatlanul tiszta - sietett leszögezni Urban menedzsere.

A Qantas légitársaság "ártatlan hibának" minősítette a légiutas-kísérő tettét. Az üveg bort az első osztályon utazó Keith Urban kapta.

"A stewardess sajnos nem ismerte fel az énekes" - mondta a légitársaság szóvivője.

Arra a kérdésre azonban nem óhajtott válaszolni, hogy minden első osztályú utas kapott-e ajándékbort a Sydney-Adelaide járaton.

Az énekes másképp emlékszik. "A stewardess odajött, és mosolyogva átnyújtott egy üveg vörösbort, üdvözöljük Adelaide-ben, Urban úr felkiáltással" - mesélte rajongóinak az énekes.

"Én pedig megittam" - tette hozzá, de csak viccelt. Menedzsere gyorsan igyekezett tisztázni, hogy Urban változatlanul tiszta, egy kortyot sem iszik.

Keith Urban tavaly júniusban vette feleségül az Oscar-díjas Nicole Kidmant. Fél éve vonult be egy amerikai rehabilitációs klinikára, hogy kezeltesse alkoholbetegségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×