eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Szexbotrányba keveredett Diana hercegnő fia - képekkel!

Áll a bál a brit királyi udvarban, miután Vilmos herceg egy éjszakai szórakozóhelyen botrányba keveredett. A trónörökös Károly és a tíz éve elhunyt Diana hercegnő elsőszülött fiáról kép készült, amint éppen egy hölgy keblein nyugtatja kezét.

Kisebb felfordulást okozott a brit királyi udvarban Vilmos herceg, akit egy éjszakai szórakozóhelyen meglehetősen félreérthető helyzetben fényképeztek le. A britek leendő uralkodójáról egy brazil hölgy és annak barátnője társaságában készítettek kissé kompromittáló képet.

A 18 éves Ana Ferreira nemzetközi kapcsolatokat tanul Nagy-Britanniában és kikapcsolódni ugrott le a tengerparton található szórakozóhelyre. "Egyszer csak elterjedt, hogy Vilmos az egyik, a 80-as évek zenéjét játszó részlegnél van, így odamentünk, hogy megnézzük. Rengeteg csaj volt körülötte, ő pedig fényképezkedett" - mesélte a brazil lány.

"Az egyik karját körém fonta, a másikat pedig a barátnőm, Cecilia köré. Egyszer csak éreztem, hogy a mellemhez ér valami. Nem igazán tudtam mit tegyek, így egy butus béke-jelet mutattam. Vilmos viszont egyértelműen tudta, mit csinál" - mondta Ana Ferreira.

Az eset után Ana a fotót elküldte szüleinek, akik nagyon mulatságosnak találták. Ha Ön is szeretné megnézni, kattintson ide!

Aznap este az egyébként hadgyakorlaton lévő Vilmos herceg egy másik nőt, a 19 éves Lisa Agart meghívta a szállására, ahonnan a lány hajnalban távozott.

Vilmos alighanem kellemetlen percek elé néz, amikor meg kell magyaráznia a történteket barátnőjének, Kate Middletonnak. A királyi családhoz közel álló forrás szerint kész szerencse, hogy a brazil hölgy nem csinált nagy ügyet a dologból.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×