eur:
385.43
usd:
355.09
bux:
67995.68
2024. május 21. kedd Konstantin

Kellemetlen titkok Angelina Jolie múltjából

Angelina Jolie az elmúlt években főleg arról volt híres, hogy folyamatosan bővítgette soknemzetiségű családját. A sztár, aki Brad Pittel közösen egy saját gyermeket is vállalat, Kambodzsából, Etiópiából és nemrég Vietnámból is örökbefogadott egy gyermeket. A színésznő gyermekkoráról azonban eddig nem sokat tudtunk. Most azonban megszólalt a sztár bátyja.

A 33 éves James Haven Voight, aki világhírnévre szert tett húga mellett kevéssé került rivaldafénybe, szintén filmesként keresi a kenyerét.

A színész szülők gyermekei Hollywood "arisztokratái" közé tartoztak, abba a középiskolába jártak, ahová a hírességek íratták be gyerekeiket, és ahonnan például a Beverly Hills 90210 sztárjai is kikerültek.

A két testvér élete azonban eltért a többiekétől. Szüleik, Jon Voight, az Éjféli cowboy sztárja, valamint Marcheline Bertrand 1971-ben házasodtak össze, kapcsolatuk azonban nem volt tartós, 1976-ban elváltak.

James 1973-ban, Angelina pedig 1975-ben született. A két gyermek szülei válásának okáról eddig nem beszélt a sajtónak.

Angelina bátyja nem emlékszik arra, hogy édesanyjuk akár egyszer is bántotta volna őket. Az apjukról azonban borzalmas emlékei vannak, aki nagyon durva volt az anyjukkal. Ahogy egy interjúban elmondta: apjuk sosem viselkedett úgy, ahogy egy szülőnek kellett volna.

Édesanyjuk azonban megpróbált igazi otthont teremteni számukra. Rendszeresen ellenőrizte, hogy elkészítették-e a házi feladatukat és finomságokat főzött gyermekeinek.

A nő 56 évesen, januárban halt meg hosszú betegség után. "Angie nagyon lefogyott, mert megviselték a történtek. Folyton figyelmeztetnem kellett, hogy ne felejtsen el enni" - mondta James.Az anyjuk minden erőfeszítése ellenére, hogy békés családot teremtsen, nem tudtak elmenekülni azok elől a borzalmak elől, amelyet olykor az apjukkal való találkozás jelentett számukra.

A családnak ugyanis anyagi gondjai voltak, a tartásdíj pedig mindig egy kényes kérdés volt az apjukkal való találkozáskor.

Bár első hallásra meglepően hangzik, a Hollywoodban élő James számára az egyik legszomorúbb érzés az volt, amikor betöltötte a 16. életévét és jogosítványt szerzett.

Autója nem volt, pedig abban az iskolában, ahová húgával együtt jártak, minden egyes diák a legújabb, legmodernebb járgányon gördült be reggelente az udvarra.

A színésznő bátyját rendkívül szoros kapcsolat fűzi a húgához, mint mondta, ma sem hoz meg egyetlen fontos döntést sem nélküle. A szoros kapcsolat még gyermekkorukban alakult ki közöttük.

A két testvér viszonya kisebb felháborodást keltett, amikor a 2000-ben, az Oscar-gálán James egy csókkal gratulált Angelinának a díj elnyeréséhez. A férfi azonban tagadta, hogy egy igazi csókot adott volna a húgának, mint mondta, Angie csak egy ártatlan puszit kapott.

Szintén témát ad a bulvársajtónak Angelina Jolie és apja kapcsolata. A már több mint húsz filmben főszerepet alakító színésznő édesapja nevét soha nem használta, sztárként senki nem ismeri Angelina Jolie Voight néven.

A színésznő és apja viharos kapcsolatának érdekes momentuma volt, amikor 2001-ben a Lara Croft: Tomb Raider című filmben a férfi saját lánya apját játszotta el. Sokan azt hitték, hogy ezután javulni fog a kapcsolatuk.

A színésznő azonban a forgatás alatt végig a vezetéknevén szólította az apját, és nem járult hozzá ahhoz, hogy a férfi láthassa gyermekeit. Angelina azóta sem beszélt az apjával.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×