eur:
385.35
usd:
355.05
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

"B még élvezte is a szexet"

Az ittas nőnek is lehetőséget kell adni, hogy beleegyezzen a szexuális együttlétbe - állapította meg a bíróság Nagy-Britanniában. A bírák ezzel világossá tették, hogy erőszakot követett el az a 25 éves férfi, aki egy 19 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, miközben mindketten erősen ittasak voltak.

A bíróság kimondta, hogy erőszaknak számít, ha egy nővel valaki úgy közösül, hogy a partner elveszítette a kontrollt, és ezért nem tud dönteni, hogy hajlandó-e az együttlétre.

Az informatikus Benjamin Bree egyetemista öccsének lakótársát erőszakolta meg. A férfi tavaly februárban öccsével, annak barátnőjével és lakótársával - akit a híradások csak B-ként emlegetnek - töltötte az estét.

A sértett lány két korsó sört és nagyjából 4-6 vodkát ivott meg. Mikor hazatértek a kiruccanásról, mindkét nő nagyon rosszul volt. Egyikük a konyhában, a másikuk a fürdőszobában hányt. Benjamin segített B-nek hajat mosni.

A lány ezután csak arra emlékezett, hogy az ágyon találta magát, ahol a férfi éppen közösült vele. A bíróságon azt mondta, hogy nem egyezett bele az együttlétbe.

A férfi a bíróság döntésén nagyon meglepődött, mert mint mondta, a lány magánál volt annyira, hogy beleegyezzen az aktusba. Bár hozzátette azt is, hogy az alkohol hatására sokkal kevésbé volt gátlásos, mint egyébként. Sőt, szerinte B még élvezte is a szexet.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×