eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Degeszre keresik magukat a volt playmate halálán

Korábban a tengerpart, a búvárkodás, a napsütés csábította a turistákat a Bahama-szigetekre, ma sokan csak azért utaznak a karibi országba, hogy megnézzék a korábbi szupermodell, a 39 éves korában elhunyt Anna Nicole Smith-hez köthető helyeket.

Az "Anna Nicole-túra" annál a nassaui kórháznál indul, amelyben a fia, Daniel meghalt tavaly szeptemberben. Innen könnyű eljutni a temetőbe, ahol a 18 éves fiú nyugszik, és ahova várhatóan eltemethetik a volt modellt is, bár ezt hosszas jogi procedúra előzi meg.

A túra következő állomása a 900 ezer dollár értékű tengerparti villa, amelyet egy szeretőjétől kapott Anna Nicole Smith. Természetesen csak a kapuig jutnak a kiváncsiskodó turisták.

A Bahama-szigeteki főiskola professzora, Felix Bethel szerint a többi karibi állammal a turistákért folytatott harcban minden reklám jól jön az országnak.

"Szomorú, hogy meghalt, de mi mégsem negatívumként tekintünk erre. A taxisofőrök sok pénzt keresnek amiatt, hogy a turisták ideutaznak, és azt kérik, hogy vigyük ki őket a temetőbe vagy a kórházhoz" - nyilatkozta egy helyi taxis.

Más módon is megpróbálnak hasznot húzni a volt playmate halálából a Bahama-szigeteken. Egy élelmes vállalkozó felvásárolta annak a lapnak a példányait, amelyek Anna Nicole Smith és az utóbb lemondásra kényszerült bevándorlás ügyi miniszter, Shane Gibson fotóit publikálták, és az eredeti 75 cent helyett 20 dollárért árulta az országba érkező turistáknak.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×