eur:
393.57
usd:
367.92
bux:
65846.04
2024. április 23. kedd Béla

Lábtengó az épülő völgyhídon

Focizni már lehet a kőröshegyi völgyhídon, az autósok azonban csak 2007 szeptemberétől használhatják az átkelőt. Augusztus 25-én, lábtengó versenyt rendeznek az építményen.

A viadukt létesítményvezetője az InfoRádióban azt mondta: a hidat a Magyarországon épített eddigi legmagasabb pillér, egy 80 méter magas elem tartja.

A pillérre egy 23 méter hosszú, 6 méter széles elem került, ezen rendezik meg a lábteniszversenyt, tehát a játékosoknak arra kell készülniük, hogy 88 méter magasan kell focizniuk - mondta Hoffmann György.

A szervezők a résztvevők biztonságáról gondoskodnak, de azt ajánlják, hogy csak az nevezzen be a mérkőzésre, akinek nincs tériszonya.

Remélik, hogy a rendezvénnyel nem csak magyar rekordot írnak, de a Guiness rekordok közé is bekerülnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×