eur:
393.08
usd:
367.18
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Michael Douglas a Született feleségek sztárjának szeretője?

A Magyarországon is látható Született feleségek című sorozat sztárja, Eva Longoria azt szeretné, ha Michael Douglas játszaná filmbeli öregebb szeretőjét.

A színésznő nemrégen fejezte be új filmjének a forgatását, melyen együtt dolgozott a 61 éves Michael Douglasszel. Eva Longoria annyira élvezte a közös munkát, hogy szeretné, ha a színész csatlakozna a Született feleségek csapatához, mint az általa megformált szerep idősebb szeretője.

A páros közösen járt lőgyakorlatra a film forgatása előtt és Michael Douglas bevallása szerint a színésznő sokkal jobban teljesített nála.

"Az FBI, a titkosszolgálat és az állami rendőrség emberei kivétel nélkül kijelentették, hogy Eva jobban lő, mint az amerikai rendőrök 90 százaléka" - jelentette ki Michael Douglas.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×