eur:
394.43
usd:
370.68
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Fejbe lőtte nővérét a maffiatag

Olaszországban egy régi szicíliai szokást követve fejbe lőtte saját nővérét egy maffiatag, mivel annak házasságon kívül született gyermeke.

Egész Olaszország értetlenül áll az eset előtt. Egy dél-olaszországi család ugyanis felelevenítette a becsületgyilkosság hagyományát. Az elkövető feladta magát a rendőrségen, és bevallotta, hogy ő ölte meg 32 éves nővérét.

A férfi vallomása a rendőröket is sokkolta. A 24 éves fiatalember, akit mindenki csak Ringo-nak hív, azt mondta: azért ölte meg testvérét, mert annak két hete egy olyan férfitól született fia, aki nem volt a férje. Kijelentette: büszke a tettére.

A férfi megvárta, míg megszületett a gyermek, a maffia "törvényei" ugyanis nem engedik meg, hogy egy várandós nőt megöljön.

A nyomozók szerint azonban a nőt nem csak azért lőtte le, mert életet adott gyermekének, hanem azért is, mert megpróbált eltávolodni a családtól. Jogi diplomát szerzett, és az államigazgatásban helyezkedett el. Elhagyta férjét, és egy új kapcsolatot alakított ki. A maffia pedig nehezen tűri, ha valaki elhagyja a családot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×