INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Sztáresküvő a Comói-tónál?

Infostart / InfoRádió
Az Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjéről szóló híresztelések teljesen felkavarták a Comói-tó csendes partvidékét. Egyesek szerint azonban éppen ez lehet a cél: vannak, akik úgy gondolják, a sztáresküvő hírét a helyi utazási irodák találták ki, hogy fellendítsék a turizmust.

A több hete keringő pletyka, miszerint Brad Pitt és gyermekével terhes kedvese, Angelina Jolie a Comói-tó partján készül kimondani a boldogító igent.

Lehetséges helyszínként George Clooney tóparti villájára, vagy a közeli luxusszállóra, a Villa d'Este-re tippelnek.

Az egykor Ava Gardner és Frank Sinatra romantikus búvóhelyéül is szolgáló Villa d'Este szóvivője szerint nincs foglalás sem a színészek, sem ügynökeik nevére, de ha felbukkannának, a hotel készen áll az esküvői ceremóniára.

Nincs túl nagy mozgás a Brad Pitt jóbarátjának számító George Clooney tóparti villájában sem. Az egyik házmester szerint nem tudnak arról, hogy esküvő lenne ott. Csak néhány érdeklődő újságíró bukkant fel, kamerákkal, jegyzetfüzetekkel.

Egyesek szerint az esküvőről szól pletyka nem más, mint a turizmus fellendítését szolgáló híresztelés, amit a helyiek terjesztenek azért, hogy a szezonon kívül is megtöltsék a szállodai szobákat.

A címlapról ajánljuk