eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Lovaknál is működik a viagra?

Az olasz rendőrség 24 embert tartóztatott le Nápolyban azzal a váddal, hogy illegális versenyeken résztvevő lovakat viagrával doppingoltak. Az akció egy nagyobb nyomozás része, amelynek célja az illegális lóverseny felszámolása.

A nápolyi ügyészség már jó ideje próbálja felszámolni a dél-olaszországi lóversenypályákon záróra után rendezett illegális fogadásokat, amelyek több száz szerencsejátékost vonzanak.

Az illegális versenyek során gyakran használnak lopott lovakat, és van amelyiket porrá tört viagrával, vagy más stimulánsokkal doppingolnak.

Mario Pantano, a carabinieri ezredese szerint a 24 letartóztatott - köztük két állatorvos, egy gyógyszerész, több lótulajdonos és zsoké - egy illegális versenyeket szervező banda tagja volt.

A 2004 óta folyó nyomozás során több mint 3 millió font értékben foglaltak le vagyontárgyakat. Tavaly 80 lovat koboztak el, és bezártak egy engedély nélkül épített versenypályát is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×