eur:
384.58
usd:
353.59
bux:
69850.11
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

George Michael: "A saját buta hibám volt"

George Michael nyilvánosan is elismerte, hogy könnyűdrog volt nála, amikor vasárnap letartóztatták a londoni West Enden. Az énekes szerint az eset "szokás szerint a saját buta hibája volt".

George Michael, akinek a jövő hónapban kell megjelennie a rendőrségen, azt mondta, hogy nincs panasza a rendőri eljárásra. "Illegális drog birtokában voltam, ami törvénysértő. Nincs panaszom a rendőrökre, akik végig szakszerűen jártak el" - fogalmazott a világhírű énekes.

George Michaelre egy járókelő talált rá a Hyde Park Corner mellett egy autó kormányára borulva. A kiérkező rendőrök könnyűdrogot - egyes hírek szerint marihuánát, illetve cannabis-származékokat - találtak nála és letartóztatták, de még a nap folyamán szabadon engedték.

A brit sztár nyilatkozatában utalt egy korábbi letartóztatására is, amikor 1998-ban Los Angelesben egy nyilvános vécében a közszemérem megsértése miatt vette őrizetbe egy civil ruhás rendőr. Akkor az az eset adott ihletet Outside című számához. Hozzátette azonban, hogy bármennyire is csábító a lehetőség, ebből a mostani esetből nem lesz dal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Óvatos emelkedést láthatunk egyelőre a kontinens tőzsdéin, a magyar piacon izgalmas sztoriból nincs hiány, ugyanis kilőtt ma (is) a Delta részvénye. Érdekes fejlemények zajlanak a kriptopiacon is, ugyanis több mint 100 ezer bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×