eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán

Futballklubot vett Robbie Williams

Napjaink egyik legnépszerűbb énekese úgy döntött, hogy több nagy elődje nyomdokába lépve futballklubot vásárol. Robbie Williams választása az angol harmadosztályban szereplő Port Vale-re esett.

Robbie Williams döntésének elsősorban érzelmi okai vannak, hiszen a közeli Stoke-on-Trentben felnövő énekes gyerekkora óta a Port Vale-nek szurkol.

"Bár nem tudok túl gyakran Vale-be látogatni, a befektetésemmel azt szeretném jelezni: a szívem még mindig ott van és hatalmas szurkolója vagyok a klubnak" - fogalmazott.

A Port Vale elnöke, Bill Bratt természetesen örömmel vette az énekes befektetését, bár összeget egyik fél sem hozott nyilvánosságra. Annyit azonban elárult, hogy Robbie Williams a klub még szabadon maradt részvényeit vásárolta meg. Ezekből február elején még 260 ezer fontnyi (mintegy 97 millió forintnyi) volt.

"Most már csak az elnökségen múlik, hogy ezt a befektetést okosan és a jövőre gondolva fektesse be" - fogalmazott a klub elnöke.

Három évvel ezelőtt egyébként az anyagi gondokkal küzdő klub elöljárói megkeresték Robbie Williamst, aki akkor még visszautasította az ajánlatot, most azonban úgy nyilatkozott, hogy izgatottan várja, "mire leszünk képesek a klubbal együttműködve".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×