eur:
394.31
usd:
370.34
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Futballklubot vett Robbie Williams

Napjaink egyik legnépszerűbb énekese úgy döntött, hogy több nagy elődje nyomdokába lépve futballklubot vásárol. Robbie Williams választása az angol harmadosztályban szereplő Port Vale-re esett.

Robbie Williams döntésének elsősorban érzelmi okai vannak, hiszen a közeli Stoke-on-Trentben felnövő énekes gyerekkora óta a Port Vale-nek szurkol.

"Bár nem tudok túl gyakran Vale-be látogatni, a befektetésemmel azt szeretném jelezni: a szívem még mindig ott van és hatalmas szurkolója vagyok a klubnak" - fogalmazott.

A Port Vale elnöke, Bill Bratt természetesen örömmel vette az énekes befektetését, bár összeget egyik fél sem hozott nyilvánosságra. Annyit azonban elárult, hogy Robbie Williams a klub még szabadon maradt részvényeit vásárolta meg. Ezekből február elején még 260 ezer fontnyi (mintegy 97 millió forintnyi) volt.

"Most már csak az elnökségen múlik, hogy ezt a befektetést okosan és a jövőre gondolva fektesse be" - fogalmazott a klub elnöke.

Három évvel ezelőtt egyébként az anyagi gondokkal küzdő klub elöljárói megkeresték Robbie Williamst, aki akkor még visszautasította az ajánlatot, most azonban úgy nyilatkozott, hogy izgatottan várja, "mire leszünk képesek a klubbal együttműködve".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×