eur:
384.71
usd:
353.79
bux:
69874.02
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

20 milliárd forintnyi font volt a zsákmány

Több mint 53 millió fontot, vagyis mintegy 20 milliárd forintot zsákmányoltak azok a rablók, akik egy értékőrző és -szállító cég lerakatát fosztották ki február 22-én - közölte a brit rendőrség. Ez az akció volt Nagy-Britanniában az eddigi legnagyobb készpénzrablás.

A rajtaütést egy fegyveres banda hajtotta végre Kent grófságban. A lerakat igazgatójának feleségét és nyolcéves kisfiát elrabolták; majd a férfival kinyittatták a széfeket.

A rendőrség azóta egy elhagyott furgonban másfél millió fontot, többfegyvert és golyóálló mellényt megtalált.

A nyomozás során eddig összesen tizenegy embert vettek őrizetbe. Az már nem sokkal az akció után sejthető volt, hogy minden idők legnagyobb rablásáról van szó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Az angol tőzsde mellett az amerikai piacokon sem volt tegnap kereskedés, a magyar tőzsde azonban összességében felülteljesítő volt a nemzetközi átlaghoz képest, a nap végére új történelmi csúcsra emelkedett a BUX index. Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Ami az előzetes adatokat illeti, felemás hangulatban indulhat a kereskedés a kontinenstőzsdéin. Izgalmas fejlemények zajlanak a kriptopiacon, mintegy 42 830 bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×