Infostart.hu
eur:
384.11
usd:
330.13
bux:
108424.91
2025. december 9. kedd Natália
Nyitókép: Pexels.com

Szarvas lett a vidéki gasztronómia egyik új központja

Két séfsapkával díjazta a Gault&Millau étteremkalauz a szarvasi Újváros Bisztrót, amely korábban a Michelin Bib Gourmand-ajánlását is elnyerte.

A Holt-Körös partján működő étterem őszi menüje helyi alapanyagokra és személyes történetekre épül. A kínálatban szerepel szarvasi burrata, orosházi kacsamell, mangalicaszűz, valamint modern újragondolásban megjelenő almaleves és szilvás gombóc mousse is.

Szinné Pusztai Szilvia társtulajdonos szerint a két séfsapka megerősítés, hogy letisztult koncepciójuk jó úton halad. Az Újváros Bisztró a vidéki gasztronómia nemzetközi elismerésének újabb példája lett.

Címlapról ajánljuk

Szakértő: három kulcs van Európa kezében az ukrajnai békefolyamatban

Az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő szerint van egyfajta feszültség a békefeltételek kapcsán az Egyesült Államok és Ukrajna között, és az európai országok valamiféle támogatást, hátteret próbálnak adni Ukrajnának, hogy Ukrajna ellenálljon az amerikai nyomásnak, és a saját feltételei szerint tudjon haladni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.09. kedd, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×