eur:
394.53
usd:
353.4
bux:
73087.94
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Road closed with arrow sings in the city
Nyitókép: majorosl/Getty Images

Még nem nem járható az M3-as Vásárosnamény felé a Babati pihenőhely után

Egy kamionbaleset miatt dogoznak a helyszíanen.

Egy korábbi baleset miatt még mindig nem járható az M3-as autópálya egy szakasza a Vásárosnamény felé vezető oldalon a Babati pihenőhely után.

Azt írták, hogy átszakította a szalagkorlátot és egy mély árokba zuhant hétfő délután egy kamion az M3-as sztráda a Babati pihenőhelyet követő szakaszán, a 33-as kilométernél, Vásárosnamény irányába.

A kamion kiemelésén egész éjjel dolgoztak, az autópálya jobb oldala most is zárva van - tették hozzá.

Jelezték, hogy a Hatvan felé tartó forgalmat a 27-es kilométernél, a Gödöllő-Vác csomópontban kiterelik a 3-as főút felé, visszatérni a 39-es kilométernél lévő Bag-Aszód csomópontban lehet; az M31-es autópálya felől érkezőket is arra terelik.

A megnövekedett áthaladó forgalom miatt Gödöllő belterületén a Dózsa György úton, valamint a 3-as főúton torlódásra kell számítani - írták.

Címlapról ajánljuk
Egészen merész javaslat is van a német menekültpolitika szigorítására

Egészen merész javaslat is van a német menekültpolitika szigorítására

Kevesebb mint három hónappal a baden-württembergi Mannheim városában május utolsó napján történt, egy 29 éves rendőr halálát követelő késes merénylet után újabb, a mannheiminél is is kegyetlenebb merénylet történt az észak-rajna vesztfáliai Solingen városában. A mannhemi merénylet hullámai még le sem csillapodtak, sőt, a solingeni terror után még magasabbra csaptak. Miközben folyik az áldozatok búcsúztatása, az ország vezető politikusai már a hasonló terrorcselekmények lehetséges megelőzéséről, elsősorban a menekültpolitika szigorításáról kezdtek éles vitát.

Csiki Varga Tamás: több módon is segíti az ukránok harcát az új fegyverük

Új fegyvert fejlesztettek ki Ukrajnában a rakéta és a drón ötvözetéből. Csiki Varga Tamás, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársa szerint az eszközzel gyorsabban és jóval távolabbi oroszországi célpontokra is csapást tud mérni az ukrán hadsereg, de nem csak ebben szolgálja a céljaikat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
Történelmi csapást szenvedett Ukrajna, heves harcok Kurszk megyében - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Történelmi csapást szenvedett Ukrajna, heves harcok Kurszk megyében - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hétfő reggel több mint kétszáz rakétát lőtt ki Oroszország Ukrajna energiaellátó infrastruktúrájára, a kár olyan súlyos, hogy kedd reggel még mindig nincs számos ukrán régióban áramszolgáltatás. A csapás a háború eddigi legsúlyosabbja. Kijev bejelentette azt is, hogy visszatérnek a civil lakosságnak fűtést és villanyt biztosító "sérthetetlenségi pontok." Kurszkban zajlik az orosz ellentámadás: orosz vezetők két falu visszafoglalását jelentették ma reggel. Kedd reggel újabb orosz rakétahullám érte Ukrajnát, de a támadás a hétfőinél kevésbé volt intenzív és kevesebb kárt is okozott. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×