eur:
393.23
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Cpr, first aid and healthcare with hands on chest of person for paramedic, medical and saving lives. Cardiac arrest, heart and injury with patient and compression for emergency, medicine and wellness
Nyitókép: Jacob Wackerhausen/Getty Images

Szabadnapos rendőr mentette meg egy eszméletlenül fekvő nő életét

Az éppen szolgálaton kívüli készenléti rendőr gyors beavatkozásának köszönhetően visszatértek a nő életjelei, stabil állapotban tudták elszállítani.

Szabadnapos készenléti rendőr mentett életet Nyírbátorban. Ducsai István törzsőrmester az utcán sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy az út melletti füves területen egy nő fekszik mozdulatlanul - írja a 24.hu.

A szolgálaton kívüli rendőr hezitálás nélkül odalépett hozzá, de a fekvő nő nem reagált a szólongatásra.

Miután a törzsőrmester észlelte, hogy a nő nem lélegzik és nincs pulzusa, azonnal tárcsázta a segélyhívót és a diszpécser útmutatásának megfelelően megkezdte az újraélesztést.

Az ismételt mellkaskompresszió és a mesterséges lélegeztetés eredményes volt, a nő életjelei visszatértek, kinyitotta a szemét és újra lélegezni kezdett. A rendőr ezt követően stabil oldalfekvésbe helyezte, és figyelt az állapotára a mentők érkezéséig, folyamatosan kommunikált vele. A 42 éves nőt stabil állapotban szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×