eur:
396.12
usd:
369.89
bux:
69603.46
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

"Visszaélnek az önkormányzat nevével" - budapesti kerület adott ki figyelmeztetést

Tudomásunkra jutott, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nevével visszaélve idős kerületi lakosokat próbálnak megtéveszteni - írja a helyi önkormányzat figyelmeztető felszólításában.

Önkormányzati ajándékot ígérve próbálnak meg bejutni a lakásokba - írja az obuda.hu.

Felhívják a figyelmet, hogy az önkormányzat munkatársai minden hivatalosa esetben az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által kiállított fényképes, lepecsételt, érvényesített igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal tudják igazolni a személyazonosságukat, és azt, hogy a munkatársaink.

Ha felmerül kétség, hogy az önkormányzat dolgozója kereste-e fel, kérje ezen igazolványok felmutatását - figyelmeztetik az embereket, egyben jogi lépéseket is kilátásba helyeztek.

Címlapról ajánljuk

Kaiser Ferenc: az ukrán külpolitika szempontjából óriási siker a békekonferencia

Bármilyen békemegállapodás alapja csak Ukrajna területi épsége lehet – ez áll a hétvégi svájci békekonferencia zárónyilatkozatában. A dokumentumot a résztvevő 93 országból 81 írta alá, köztük Magyarország, valamint az Európai Unió vezetői. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint az orosz vezetés további területszerzésben érdekelt, és a Vlagyimir Putyin által szabott feltételek nem lehetnek kiindulópontjai egy megállapodásnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×