eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő
Firemen at work on fire
Nyitókép: toxawww/Getty Images

Kigyulladt egy családi ház, meghalt egy férfi

Halálos háztűz volt Bátaszéken.

Meghalt egy idős férfi, miután kedd hajnalban Bátaszéken az Őz utcában kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház egyik húsz négyzetméteres szobája - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tizenhét tűzoltó öt technikai eszközzel fékezte meg a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, és megtalálták az idős ember holttestét. Mivel az egész lakás füsttel telítődött, feltehetően füstmérgezés okozta a férfi halálát - derült ki a Tolna vármegyei településen történt esettel kapcsolatban.

Felhívták a figyelmet arra, hogy néhány ezer forintért olyan füstérzékelőt is lehet kapni, amely füst esetén nemcsak sípol, hanem jelzést is küld az okostelefonra.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
A következő napokban eldőlhet Joe Biden sorsa – Ők mozgathatják a háttérben a szálakat

A következő napokban eldőlhet Joe Biden sorsa – Ők mozgathatják a háttérben a szálakat

Minden igyekezete ellenére sem lélegezhet fel Joe Biden amerikai elnök: a Demokrata Párt továbbra is erősen megosztott abban a kérdésben, hogy a 81 éves elnök folytassa-e az újraválasztási kampányát. Jól példázza ezt, hogy eddig húsz párttársa szólalt fel a hivatalban lévő zászlóvivő lecserélése mellett. Biden helyzete és esélye a maradásra a héten gyakorlatilag napról napra ingadozott, attól függően, hogy a médiában milyen riportok jelentek meg. A szivárogtatások szerint két veterán politikus kulcsfontosságú szerepet játszhat az elnök jövőjét illetően, miközben a párt egyik legfontosabb bázisának számító hollywoodi elit is elkezdett kihátrálni Biden mögül. Az előttünk lévő napok még az eddigieknél is kritikusabbak lehetnek a demokraták várható jelöltje szempontjából.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×