eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Firemen at work on fire
Nyitókép: toxawww/Getty Images

Kigyulladt egy családi ház, meghalt egy férfi

Halálos háztűz volt Bátaszéken.

Meghalt egy idős férfi, miután kedd hajnalban Bátaszéken az Őz utcában kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház egyik húsz négyzetméteres szobája - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tizenhét tűzoltó öt technikai eszközzel fékezte meg a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, és megtalálták az idős ember holttestét. Mivel az egész lakás füsttel telítődött, feltehetően füstmérgezés okozta a férfi halálát - derült ki a Tolna vármegyei településen történt esettel kapcsolatban.

Felhívták a figyelmet arra, hogy néhány ezer forintért olyan füstérzékelőt is lehet kapni, amely füst esetén nemcsak sípol, hanem jelzést is küld az okostelefonra.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×