eur:
387.2
usd:
357.22
bux:
67887.84
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Rendőrök igazoltatnak egy férfit az erzsébetvárosi vigalmi negyedben a Kazinczy utcában 2018. február 18-ra virradó éjjel. Ezen a napon népszavazást tartanak arról, hogy a főváros VII. kerületében, az úgynevezett bulinegyedben található vendéglátóhelyek éjfél és reggel 6 óra között nyitva tarthassanak-e.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A kormány rendezi a bulinegyed sorsát

Megjelent a Magyar Közlönyben a döntés a Belső-Erzsébetváros közbiztonsági helyzetének javításával kapcsolatos feladatokról.

A kormányhatározatból kiderül, hogy a kormány megvizsgálta a Belső-Erzsébetváros közbiztonsági helyzetét. A dokumentum alapján arra jutottak, hogy Belső-Erzsébetváros közbiztonsági helyzete, különös figyelemmel a Budapest, VII. kerület Gozsdu udvar és környékén tartott rendezvényekre, kormányzati beavatkozást igényel.

Orbán Viktor miniszterelnök június 15-ig adott időt arra, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter megvizsgálja egy új „rendőrőrs létesítésének lehetőségét”, Pintér Sándor belügyminiszternek pedig biztosítani kell a közbiztonság megerősítéséhez szükséges rendőri erőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×