eur:
391.08
usd:
365.63
bux:
68126.53
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, miután leadta szavazatát a Terézvárosi Gyermekkönyvtárban kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Egyre közelebb egymáshoz a Kutyapárt és Vitézy Dávid

„(Vitézy) Dávid (38) közgazdász, közlekedési és város-mobilitási szakértő, hegyvidéki lakos is Kovács Gergelyre szavaz a XII. kerületi előválasztáson” - áll a Kutyapárt elnökének közösségi oldalán.

Kovács Gergely nemrég a Partizán által szervezett kerületi előválasztási vitán azt mondta: Vitézyvel megbeszélték, hogy segít majd neki a kerületi közlekedési program részletesebb kidolgozásában, mert ő is XII. kerületi lakos, aki egyébként már Kovács Gergelyre szavazott korábban is - olvasható a telex.hu-n.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a Kutyapárt nem fogja hivatalosan egyik főpolgármester-jelöltet sem támogatni. Közölte: a mérések szerint Budapesten 20 százalékon állnak, ami azt jelenti, hogy a Fővárosi Közgyűlésben lesz egy nagy MKKP-frakció.

Előtte Kovács Gergely látszólag a Momentum aktivistáinak szánt, nem hivatalos mozgósítási anyagot tett közzé. Közlése szerint a dokumentumot a Momentum készítette azoknak, akiknek a jelöltjük, Farkas Csaba mellett kell kampányolniuk a vasárnap záruló, kerületi önkormányzati előválasztáson.

Rólam például azt kell mondaniuk, hogy le fognak tartóztatni a választás előtt. Egy mondattal később írják, hogy a jelöltjük milyen tisztességes. Tényleg kabaré ez a csapat – kommentálta a dokumentumrészleteket a párt társelnökeként is működő Kovács Gergely.

A 24.hu a Momentumot arra kérte, johy kommentálja a levelet. A párt azt írta a lapnak: "eddig sem folytatott és ezután sem fog negatív, lejárató kampányt folytatni”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×