eur:
394.66
usd:
369.63
bux:
65296.67
2024. április 23. kedd Béla
Papp-Gerlei Gyöngyvér, az Antenna Hungária Zrt. operatív vezérigazgató-helyettese beszél a magyar rádiózás napja alkalmából az Országos Mikrohullámú Központ Széchenyi-hegyi épületében tartott rendezvényen 2023. november 30-án.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Papp-Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária új vezérigazgatója

A 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul.

Az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól - közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság.

Blénessy László igazgatósági tagként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben. A vezetőváltást azzal indokolták, hogy 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul.

Papp-Gerlei Gyöngyvér 2019 áprilisában csatlakozott az Antenna Hungáriához, és három évvel később nevezték ki vezérigazgató-helyettessé. Ezt megelőzően a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint az Antenna Hungária árbevétele 2022-ben 46,891 milliárd forintra csökkent az előző évi 71,994 milliárd forintról, míg adózott eredménye ugyanebben az időszakban 3,167 milliárd forintról 20,215 milliárd forintra nőtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Pont ott szenved a német gazdaság, ami Magyarországnak a legjobban fáj

Pont ott szenved a német gazdaság, ami Magyarországnak a legjobban fáj

A francia és a német gazdaság vegyes jeleket mutatott a legfrissebb bmi-adatokban: Franciaországban tíz hónapos csökkenő üzleti aktivitás után stabilizálódott a helyzet, Németországban pedig ismét növekedésnek indult. De mindkét országban a szolgáltatási szektor húzta fel az adatokat. Magyar szempontból aggasztó lehet, hogy az exportorientált ágazatok – főként a járműgyártásban – csökkenő megrendelésállományról számoltak be Németországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×