eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Lezárt villamosmegálló a Kálvin téren 2020. július 15-én, miután beszakadt az útpálya a villamos sínek között a Vámház körúton. A Kálvin és a Szent Gellért tér között nem közlekedik a 47 és 49-es villamos.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Demonstráció miatt változik a közeledés Budapesten

Rendezvény miatt forgalomkorlátozásra és lezárásra kell számítani szerdán Budapest belvárosban. Az érintett közösségi közlekedési járatok módosított útvonalon járnak.

Vonulásos demonstráció (fáklyás felvonulást szerveztek civil- és diákszervezetek a bántalmazott gyerekekért; a tüntetés a Szent Gellért téren kezdődik és a Karmelitánál ér véget) miatt szerdán 16:30-tól várhatóan 19 óráig szakaszos és időszakos lezárásokra kell számítani a fővárosban a Szent Gellért tér–Szabadság híd–Belgrád rakpart–Március 15. tér–Jane Haining rakpart–id. Antall József rakpart–Kossuth Lajos tér útvonalon – tájékoztatott a BKK.

  • A 47-es és a 49-es villamosok várhatóan 17 és 18 óra között a 19-es és a 41-es villamosok vonalán a Batthyány térig közlekednek, nem érintik a Fővám tér és a Deák Ferenc tér közötti megállókat.
  • A 15-ös autóbuszok várhatóan 17 és 18 óra között a Boráros tér felé módosított útvonalon, a Kiskörúton át közlekednek, a Dorottya utca (Vörösmarty tér M) és Fővám tér közötti megállókat nem érintik.
  • A 2-es, a 2B és a 23-as villamosok forgalmát a Március 15. térnél és a Kossuth Lajos térnél néhány percre korlátozhatják.
  • A Budafoki út és a Műegyetem rakpart torkolatának lezárása esetén a 107-es és a 133E autóbuszok is terelve, a Bartók Béla út–Karinthy Frigyes út útvonalon járnak, a Szent Gellért téren a 7-es busz megállójában állnak meg.

Az utazás megtervezéséhez érdemes az év applikációjának választott BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez – teszi hozzá a közlekedési központ.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszana a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×