eur:
390.76
usd:
365.07
bux:
68152.56
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

"Woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat" - Ismét jön a CPAC Hungary

Szánthó Miklós a bejelentő videóban azt mondta. a magyar jobboldal 2022-ben átütő győzelmet aratott, mert "kiállt Isten, a haza, a család és a béke mellett".

Idén áprilisban újra megrendezik a CPAC Hungary-t - jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Szánthó Miklós a videóban azt mondta. 2022 emlékezetes év volt: a magyar jobboldal átütő győzelmet aratott, mert "kiállt Isten, a haza, a család és a béke mellett".

"Az első európai CPAC, a CPAC Hungary miatt pedig a globalista baloldal a megszokottnál is hangosabban óbégatott, a világ konzervatívjai viszont velünk együtt ünnepeltek, és volt is mit" - fogalmazott.

Hozzátette, hogy tavaly tovább léptek és kiírták a zászlóra, hogy a "fékeveszett baloldalt" csak a nemzeti erők nemzetközi összefogásával győzhetik le. "Összetrombitáltuk a seregeket és megfújtuk a kürtöket" - hangsúlyozta.

Úgy folytatta, hogy idén sorsfordító választások lesznek Európában és az Egyesült Államokban is; "soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe".

"A globalista progresszió olyan szektává torzult, mely alapjaiban akarja megrengetni civilizációinkat: migrációt és genderőrületet zúdít ránk, miközben hallani sem akar nemzetről, szuverenitásról, gyermekvédelemről vagy éppen a békéről" - emelte ki Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy 2024 a "mi évünk lesz".

Hozzátette: a budapesti CPAC-en az "egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!"

A rendezvényről azt közölte, hogy április 25-én és 26-án rendezik meg, főszónoknak pedig Orbán Viktor miniszterelnököt kérték fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×