eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Füst gomolyog Alsózsolca külterületén egy kigyulladt ipari telephely oltása közben a Gyár utcában 2024. január 4-én. A mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, személyi sérülés nem történt.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Hatalmas füstoszlop Alsózsolcán – képek

Kigyulladt egy ipari telephely a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Alsózsolca külterületén – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Dojcsák Dávid tájékoztatása alapján a mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, melyet a miskolci és a tiszaújvárosi tűzoltók elfojtottak.

Alsózsolca, 2024. január 4.
Tűzoltók dolgoznak Alsózsolca külterületén egy kigyulladt ipari telephely oltásán a Gyár utcában 2024. január 4-én. A mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, személyi sérülés nem történt.
MTI/Vajda János
Alsózsolca, 2024. január 4. Tűzoltók dolgoznak Alsózsolca külterületén egy kigyulladt ipari telephely oltásán a Gyár utcában. A mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, személyi sérülés nem történt. MTI/Vajda János

A balesetben sérülés nem történt, a helyszínen jelenleg is folynak az utómunkálatok – tette hozzá.

A Boon.hu szerint a tűzeset előtt nagy erejű robbanás is volt az ipari területen. Tudósításukban azt is megjegyzik, hogy egy szomszédos üzemben dolgozó munkás – aki tanúja volt az esetnek – azt nyilatkozta, hogy a robbanást nem érzékelte, de a hatalmas füstöt igen, majd erős égett műanyag szagot érzett.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő kora délután egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amiben arról beszélt, hogy a Granulines Invest Kft. Gyár utca 2/2. szám alatt található telephelye égett, alumínium és műanyaghulladék, körülbelül 100 négyzetméteren.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×