eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Az útról lesodródott és fának ütközött, összeroncsolódott személyautó az 5-ös főúton Kistelek és Pusztaszer között 2023. december 21-én. A balesetben a jármű utasa meghalt, vezetője megsérült.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Ilyen hajmeresztő autós mutatványokat ritkán látni egymás után - videó

Sok esetben indult eljárás a szabálytalanul közlekedőkkel szemben.

Idén is rengeteg súlyos szabályszegés és azokból kialakult hatalmas baleset történt a közutakon. A bpiautosok.hu portál a rendőrséggel kötött megállapodása értelmében gyűjti a fedélzeti kamerák által rögzített kirívó eseteket. Ezek alapján jó pár alkalommal indulhatott eljárás a szabálytalanul közlekedő sofőrökkel szemben.

A kezdeményezés célja az volt, hogy kiszűrjék a renitens szabályszegőket, de úgy tűnik, még sok teendő és hatósági beavatkozás szükséges annak érdekében, hogy kevesebb szabálysértés, meggondolatlan manőver legyen az utakon - írta a portál.

Mindenesetre most egy videóban megmutatták azokat az eseteket, amelyek után eljárás indult a szabályszegőkkel szemben az olvasók, követők, autósok által készített felvételek alapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×