eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Volánbusz Zrt.

Kinyílt a busz ajtaja, kiesett az iskolás lány a Volánbusz járművéből

Menet közben esett ki a Volánbusz egyik kisbuszából egy iskolás lány Szigetszentmiklóson kedd délután – számolt be az RTL Híradó.

A gyerekekkel teli jármű egy nem túl éles kanyarban haladt, de legfeljebb 30 kilométer per órával mehetett volna, amikor kinyílt a busz hátsó ajtaja és az ott álló 13 éves lány kiesett.

A gyerek RTL-nek nyilatkozó édesapja szerint a sofőr nem vette észre, hogy mi történt, csak akkor állt meg, amikor a többi utas kiabálni kezdett. Ezután a sofőr kiszállt a buszból, megkérdezte a gyerektől, hogy hogy van, aki az apja szerint „ sokkos állapotban adrenalintól túlfűtve közölte, hogy úgy érzi jól van”. Erre a sofőr közölte, hogy jól van, akkor mehetnek tovább.

Otthon derült ki, hogy a kislány koponyája, válla, és csípőtől lefelé a bal lába is megsérült, de szerencsére csak könnyebben.

A Volánbusznál vizsgálatot indítottak az ügyben és elnézést kértek. Azt is közölték, hogy a sofőr nem a szabályok szerint járt el, mert mentőt kellett volna hívnia.

A rendőrség gondatlan veszélyeztetés miatt vizsgálatot indított, de egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×