eur:
394
usd:
363.95
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Frost and ice on pine needles. This image was taken in November 2018 (Norway).
Nyitókép: Baac3nes/Getty Images

Napos, de hideg lesz az idő és még a szél is megélénkülhet - időjárás-jelentés

Időjárási helyzet Európában:

A csapadékos időjárást okozó ciklon mostanra északkeleti irányba elhagyta a Kárpát-medencét, és középpontjával már Ukrajna felett helyezkedik el. A ciklon a legtöbb helyen havazást okozott, sokfelé jelentősebb hótakaró is kialakult, de a melegfront által érintett területen eső, helyenként átmeneti ónos eső is előfordult. Délebbre zivatarok is kialakultak. Szárazföldünk többi részén átmenetileg nyugodtabb az időjárás: míg északabbra felhős, párás, ködös, addig Délnyugat-Európában szárazabb, naposabb az idő.

A Kárpát-medence fölé eleinte száraz, majd hétfő napközben már ismét nedves levegő érkezik, de számottevő csapadék hétfő estig még nem várható.

Várható időjárás az ország területén hétfő éjfélig:

Az északkeleti megyékben zúzmarás köd, valamint réteges felhőzet is képződhet, amely hétfőn napközben csak lassan oszlik fel. Máshol a napos időt követően nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb néhol fordulhat elő hószállingózás. Az északnyugati szél az Észak-Dunántúlon ismét feltámad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn -3 és +3 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×