eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Védőfelszerelést viselő orvos a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja, a Honvédkórház koronavírussal fertőzött betegek ellátására kialakított intenzív osztályán 2021. december 15-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Kiadták a jelentést a koronavírusról, három városban komoly a gond

Továbbra is stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ-

Azt írták, hogy a 46. héten is stagnál a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben mért országos átlagértéke.

Hozzátették: a vizsgált városok zömét stagnáló tendencia jellemzi, enyhe emelkedés Veszprémben mérhető, míg Győrben, Miskolcon és Nyíregyházán kismértékű csökkenés tapasztalható.

Közölték azt is, hogy a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 18 helyszínen az "emelkedett", három településen - Békéscsabán, Pécsen és Veszprémben - a "magas", míg Győrben a "mérsékelt" kategóriába esik.

Pénzcentrum emlékeztet arra, hogy november 13. és 19. között az országban 18 900 fő fordult orvoshoz influenzaszerű és 191 000 fő akut légúti fertőzés tüneteivel. A megelőző héten még 15 500 főre becsülték az influenzás és 162 600 főre az akut légúti fertőzött betegek számát, tehát

jelentős emelkedés történt.

Influenzás megbetegedések tekintetében nem vagyunk messze a járványküszöbtől: a betegszámok emelkedése pedig meredekebb, mint a tavalyi évben ebben az időszakban.

Címlapról ajánljuk
Ennyi kvótája van már a magyar sportolóknak Párizsra

Ennyi kvótája van már a magyar sportolóknak Párizsra

Burián Kata olimpiai szintes idővel nyert 200 méter háton pénteken az úszók országos bajnokságán, így Magyarország már 131 kvótával vagy részvételhez szükséges szinttel rendelkezik a nyári játékokra. Reális számítások szerint a sportolói küldöttség létszáma megközelíti vagy akár meg is haladhatja a tokióit (173)
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×