eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik Szolnoknál 2023. október 31-én. A 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél történt balesetben ketten meghaltak, többen megsérültek.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Öten haltak meg délután az utakon, két borzalmas baleset is történt

Két ember meghalt, többen megsérültek Szolnoknál, a 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél 12 óra körül történt közlekedési balesetben.

A rendőrségi tájékoztatás szerint egy személygépkocsi a szolnoki Tölgy utcából a 4-es főútra kívánt kikanyarodni, a manőver során elé kanyarodott a neki jobbról, a védett úton Budapest felől Debrecen irányába közlekedő gépkocsinak, és összeütköztek.

A baleset következtében a védett úton közlekedő gépkocsi vezetője és két utasa könnyű, valamint egy utasa súlyos sérülést szenvedett, míg a kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség.

Szintén halálos baleset történt Zalában, a 76-os úton.

Sznopek Veronika, a rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a zaol.hu-nak elmondta: a balesetben hárman a helyszínen életüket vesztették.

Az elsődleges információk szerint egy Keszthely felé tartó Seat Cordoba típusú személyautó vezetője a kanyarban elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szembejövők sávjába, ahol az érkező Honda SUV személygépkocsival ütközött össze. A megyeszékhely felől jövő Seat Cordobában ketten haltak meg - egy 17 éves lány és egy fiatal nő - , a Hondát vezető férfit könnyű sérülései miatt vitték kórházba, a mellette utazó 70 éves felesége életét vesztette a balesetben.

Címlapfotónk a szolnoki baleset helyszínén készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×