eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján Budapesten 2023. szeptember 22-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Fontos "helyi bástyákról" beszélt Orbán Viktor a Belvárosban

A polgári körök és az erős helyi közösségek szerepét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Budapesten, Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az ünnepi gyűlésen, amelyen Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület polgármestere és Rogán Antal korábbi polgármester, a miniszterelnök kabinetfőnöke is részt vett, Orbán Viktor elmondta: az egész ország számára példa, ami az elmúlt két évtizedben az V. kerületi Cukor utcában történt, "mindenhol ilyen közösségeket kell építenünk; így az ellenfeleink sosem tudnák hazánkat a fejlődési pályáról letéríteni".

Hozzátette:

mindig is mintának tekintette a Belvárosi Polgári Szalont a polgári körök, klubok, szalonok számára.

A Fidesz elnöke utalt arra, hogy a jobboldal 17 éve vezeti az V. kerületet, felidézte a polgári körök megalakulásának időszakát is, méltatva mások mellett Kerényi Imre, Makovecz Imre szerepét e nemzeti közösség létrehozásában.

A polgári körök nélkül Magyarország sem lehetne az a sikeres és erős ország, amivé vált, és a Fidesz sem lenne kormányon - vélekedett Orbán Viktor. Mindennek jelentősége lesz a 2024-es és a 2026-os választáson is, hiszen helyi "bástyák" híján az országos politikai csatákat sem lehet megnyerni - zárta köszöntőjét a pártelnök.

Címlapról ajánljuk

"Borzasztó szerencséje volt" - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

Fejsérülést, kulcscsontsérülést, sebeket, zúzódásokat szenvedett az a férfi, akinek sikerült kiúsznia a szombat éjjeli verőcei hajókatasztrófa után. A polgármester szerint hatalmas szerencséje is volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×