eur:
389.35
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Magyar Posta Budapest 10 postahivatal bejárata a 10. kerületi Kőrösi Csoma sétány 5. szám alatt. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Egy régi, ismert termék árusítását szünteti meg a Magyar Posta

December 31-ig még a nagyobb postákon elérhető lesz az illetékbélyeg, utána marad az utalás.

Az illetékekről szóló törvény módosítása értelmében 2024. január 1-én megszűnik az illetékbélyegek forgalmazása és elfogadása – írja a Portfolio a Magyar Posta tájékoztatása alapján.

A cég az illetékbélyegeket a meglévő készletek erejéig, illetve december 31-ig árusítja, de a készleteket a nagyobb forgalmú postahelyekre összpontosítja (ezeknek a helyeknek a listája itt érhető el). A kisebb postahelyeken – a készletek erejéig – csak a 10.000 forintos, valamint a 100-200 forintos illetékbélyegek lesznek elérhetőek. Utóbbiakat a nagyobb címletek helyettesítésére is ajánlja a Posta.

Bármely postahelyen lehetőség van továbbá illetékbélyeg igényt leadni. A készletek rendelkezésre állása függvényében az igényelt illetékbélyegek 7 munkanapon belül átvehetők a postahelyen.

Az illetékbélyeg helyett az eljárási díjakat a hatóság által közölt számlára történő utalással vagy készpénzátutalási megbízással lehet fizetni. A fel nem használt illetékbélyegek értékének visszatérítésére 2029. december 31-ig lesz lehetőség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×