eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Details with the red and blue lights siren on top of a police car
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Szerencsétlenül indult a mai nap - baleset balesetet ér

Nagyon nehéz a közlekedés, pedig tombol a nyár.

Reggel hat óra előtt pár perccel összeütközött két személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyánnál - jelentette a kataszrofavedelem.hu. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat, amelyek a külső és a leállósávban vannak. A helyszínre érkeztek a mentők is. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.

Alig negyven perccel később karambolozott egy kamion és egy kisbusz az M30-as autópálya Hidasnémeti felé vezető oldalán, Méra közelében. A balesetnél az encsi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a kisbuszt. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaszakaszt.

Majd szűk egy óra múlva összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Kassai téren. A járművek akadályozzák a forgalmat, az egyik kereke kitört. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Az utinform.hu pedig arról számolt be, hogy az M6-os autópályán, a szekszárdi csomópont előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd azt átszakítva az ellenkező oldalon állt meg. A 148-as km-nél mindkét irányban egy sávon halad a forgalom.

A sok baleset mellett útkarbantartási munkálatok is lassítják a közlekedőket.

Ugyancsak ők közölték, hogy az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a csémi csomópont után munkavégzés folyik. A 73-as és a 84-es km között a az aktuális munkaterületnél egy sávot lezárnak, torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az örkényi szakaszon az elválasztó sávban dolgoznak. Este fél 6-ig a 47-es és az 53-as km között a belső sávot mozgó tereléssel lezárják, jelenleg 3 km-es a torlódás.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, a 114-es km-nél, a Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt a lehajtó ágat lezárták. Kerülni, az autópályán tovább haladva, a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani.

Az M4-es autóúton, Vecsés elkerülő szakaszán, a főváros felé, a 22-es és a 20-as km között új, fix terelés mellett dolgoznak, a külső és a leálló sávot lezárták. Napközben torlódásra készüljenek!

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×