eur:
389.05
usd:
364.09
bux:
68039.1
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A Strabag Építő Kft. és a Strabag AG-ből álló STR+S-M2 Konzorcium nyerte az M2-es Budapest-Vác déli csomópont közötti szakaszának gyorsforgalmi úttá fejlesztésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárást, a kivitelezés nettó értéke 32,975 milliárd forint. A kivitelezés, az előkészítő munkálatokkal, várhatóan áprilisban kezdődik és 2019-ben fejeződik be. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni.
Nyitókép: Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni. MTI Fotó: Kovács Tamás

Nagy a baj az M2-esen, felejtse el, ha autóval akar bejutni a városba

Baleset miatt torlódik a forgalom az M2-es autóút M0-ás csomópont felé vezető oldalán, Fót közelében.

A baleset miatt csak egy sávban halad a forgalom, a torlódás 4-5 kilométeres.

A rendőrség tájékoztatása szerint két személyautó ütközött; nem sérült meg senki. Mindez a 18-as km-nél történt.

Ráadásul az M3-as budapesti szakaszánál is történt egy baleset. A katasztrófavédelem tájékoztattatása szerint karambolozott két személyautó a XV. kerületében, a Szilas parkban. Az egyik jármű az oldalára borult az ütközés következtében

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 16:30
×
×
×
×