eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
medence, strand, flamingó, úszógumi
Nyitókép: Unsplash.com

Valósággá vált minden szülő rémálma a battai strandon

A gyermekre a nagypapának kellett volna vigyáznia, de egy percre nem figyelt oda, ekkor történt meg a baj. A kisfiú kicsúszott az úszógumijából és elmerült. A fürdőzők már csak az édesanya kiabálására figyeltek fel.

„Egy percen múlt a kisfiú élete!” – fogalmazott a Borsnak Baranyi Brigitta, aki családjával érkezett kedden a százhalombattai strandra, ahol később egy három év körüli kisfiú került életveszélybe. A gyerek a testvérével és a nagypapájával volt a medencében, amikor hirtelen kicsúszott az úszógumijából és elmerült. A fürdőzők már csak az édesanyjának a kiabálására figyeltek fel.

„A kisfiú egész végig ott úszkált mellettünk. A nagypapája vigyázott rá és a nagyobbik testvérére. Mi elkezdtünk labdázni és közben arra lettem figyelmes, hogy jön egy anyuka, aki hangosan kérdezgeti, hogy hol van a gyerek?” – idézte fel az asszony a történteket. – Ekkor kezdtem el én is jobban figyelni és kiderült, a nagypapa a nagyobbik gyerekkel kiment valamiért a medence szélére…”

Elmondása szerint az édesanya keserves kiabálására figyelt fel mindenki.

„Minden olyan gyorsan történt. Miközben kiabált az anyuka, megtaláltuk a gyereket, elkékülve lebegett a vízben.

Elindultam felé, de előttem egy férfi megfogta és kirakta őt a medence szélére. Az anyuka ekkor a karjába vette, megölelte őt és sírva kiabálta, hogy: »Meghalt a gyerekem!« Azonnal odamentem, kivettem a gyereket az anyja kezéből és ráütöttem a gyerek hátára. Másodszorra elkezdte kihányni a rengeteg vizet, majd végül felsírt.”

A nő szerint a vízimentők még csak a közelükben se voltak, amikor a gyerek fuldoklott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×