eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Öngyilkosság miatt fekhetett a sínekre egy ember a Balatonnál

Újraindult a vonatközlekedés Siófok és Szántód között, a dél-balatoni vonalon a késő délutáni órákra állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés.

Elütött egy embert Zamárdiban egy tehervonat, a helyszínelés végéig Siófok és Szántód között pótlóbuszok vitték az utasokat. A dél-balatoni vonalon 30-60 percet késtek a vonatok - közölte a Mávinform.

A 24.hu úgy értesült, hogy az áldozat feltehetően öngyilkossági szándékkal feküdt a síneken, amikor átment rajta a vonat. Batta Zsolt Iván, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a portálnak azt nyilatkozta, hogy az elhunyt személy élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A Mávinform tájékoztatása szerint a menetrend szerinti forgalom helyreállása után a késések fokozatosan csökkennek a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×