eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
1-es villamos
Nyitókép: BKK

Az autósok is készüljenek: felújítás kezdődik az 1-es villamos vonalán

Buszos pótlás lesz, ami miatt sávokat vesznek el az autós forgalomtól.

A több helyen felújítják az 1-es villamos vágányait. A munkálatok miatt július 15-től 21-ig a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között a villamosok helyett pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A pótlóbuszok haladását buszsáv segíti majd, így az autóval közlekedők hosszabb menetidőre számíthatnak.

Az 1-es villamos július 15-től, szombattól július 21-ig, péntekig két szakaszon,

  • a Bécsi út/Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion, illetve
  • a Népliget és Kelenföld vasútállomás között közlekedik vágányfelújítás miatt.

A Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között az 1-es pótlóbusszal lehet utazni, mely az éjszakai autóbusz (901-es) megállóiban áll meg.

Ebben az időszakban az 1A villamos nem jár.

A Kerepesi út és az Üllői út között a légkondicionált, alacsonypadlós pótlóbuszok gördülékeny haladását buszsáv segíti, így a Hungária körúton, illetve a Könyves Kálmán körúton korlátozásokra és lassabb haladásra kell számítania az autóval közlekedőknek - hívták fel a figyelmet.

Kelenföld térségéből Újpestre, illetve a Göncz Árpád városközpont környékére történő utazások esetében az M4-es és az M3-as metrót, a Puskás Ferenc Stadion térségébe, illetve Zugló felé az M4-es és M2-es metrót, Észak-Pest felől Dél-Pest felé az M3-as metró igénybevételét javasolja a BKK.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×