eur:
394.54
usd:
370.64
bux:
65187.77
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
Atlétikai stadion. Forrás:Nemzeti Atlétikai Központ
Nyitókép: Forrás:Nemzeti Atlétikai Központ

Kivételes akció vette kezdetét a MÁV-nál

Már megvásárolhatók a MÁV–Volán-csoport és a GYSEV járataira érvényes kedvezményes jegyek, amelyekkel a budapesti atlétikai világbajnokság helyszínére lehet utazni - tájékoztatta a MÁV Zrt. pénteken az MTI-t.

Közleményük szerint a „VB2023” jegy már elérhető a MÁV-applikációban, a jegykiadó automatáknál, valamint a MÁV-Start, a GYSEV és a Volánbusz JÉ-rendszerrel futó pénztáraiban;

a 2023 forintba kerülő jeggyel az ország bármely pontjáról Budapestre lehet utazni a MÁV–Volán-csoport és a GYSEV járatain.

Közölték: a szimbolikus árú jegy augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, illetve augusztus 19. és 28. között visszautazásra lesz érvényes. A jegy az ország bármely pontjáról a MÁV-Start és GYSEV vonatain biztosít kedvezményes utazást Budapestre a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarig, valamint Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Zugló, Ferencváros vasútállomásra. A Volánbusz járatain az ország bármely pontjáról Budapestre és a budapesti elérést biztosító vasútállomásra; a MÁV–HÉV-nél Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve minden esetben a kiindulási helyre visszautazásra jogosít a „VB2023” jegy.

A kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe.

Első osztály esetén a teljes árú különbözeti díjat, helyjegyes vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé. Emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon a távolsági kiegészítő jegyet kell hozzá megváltani – ismertette a közlekedési társaság.

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Itt a magyar benzinárak valósága: senkinek nincs igaza

Itt a magyar benzinárak valósága: senkinek nincs igaza

A héten tárgyal a kormány egy esetleges üzemanyagárstop bevezetéséről, miután az elmúlt hónapokban az egekbe szökött a benzinár Magyarországon. A döntés alapját a KSH új, heti szinten megjelenő statisztikája fogja képezni, amelynek az első közlése már meg is történt a múlt héten. Felmerül azonban a kérdés: jó lehet ez az adatforrás a megfelelő kormányzati következtetés levonására? Milyen hibái vannak az árfigyelő rendszernek? Mi a helyzet az adókkal? Egyáltalán, tényleg drága a benzin Magyarországon, indokolt az árstop?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×