eur:
394.38
usd:
370.51
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
Nyitókép: Szörényi Péter/Infostart

Ez a legújabb fagyi, bár nem biztos, hogy megkóstolnánk - videó

Eléggé bizarr fagylaltot kapni egy balatonparti cukrászdában.

Az ínyencek, vagy a vállalkozó kedvübbek Balantonmáriafürdőn kóstolhatják meg a hazai gasztro-forradalom legújabb szüleményét - tudósít a 444.hu.

A Vitorlás Fagyizó tulajdonosa, Pálfi Attila még díjat is nyert a sajtos-tejfölös lángos ízű fagylaltjával. A feleségével együtt találták ki a lángosos fagyit, amivel elnyerték a Balaton Fagylaltja-különdíjat, amit balatoni tematikájú fagylaltoknak szokott járni.

Gyakorlatilag belekeverik a lángost a fagylaltba.

A különleges fagylaltról még egy TV riport is készült.

A We Love Balaton azt írja, „a lángos vékonyra sütött közepét aprítógépben összekeverik sóval, az így készült alaplevet pedig kifagyasztják”, „erre kerül rétegekben a tejföl, a lángosmorzsa és a reszelt trappista sajt”. Fokhagymát viszont nem raknak bele.

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Az Egyesült Államok szankciókat tervez az izraeli hadsereg (IDF) egy egységével szemben, amelyet az emberi jogok megsértésével vádolnak. Ez lenne az első alkalom, hogy Washington szankcionálná az IDF egyik alakulatát – írja a The Guardian. Isaac Herzog izraeli elnök szerint az európai vezetők sürgősen fel kell, hogy ébredjenek és felismerjék az Irán által jelentett globális veszélyt, amely drónok ezreit szállítja Oroszországnak és nukleáris fegyverprogramját is folytatja, miközben Izrael a Gázai övezetben és Irán ellen is védekezik - számolt be a Politico. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×