eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Rendőri kísérettel halad Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton az a román orvoscsoport, amely a román légierő C27-es Spartan típusú katonai szállítógépén érkezett a Liszt Ferenc-repülőtérre 2013. augusztus 30-án. A repülőgép orvosokat és egészségügyi felszerelést hozott Budapestre a reggeli tömegbaleset román sérültjeihez. Az M5-ös autópályán péntek kora reggel történt tömegbalesetben hárman meghaltak - mindhárman román állampolgárok -, 31-en megsérültek.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Számoljunk plusz idővel a reptér felé, "túrnak"

Sávzárás lesz a Liszt Ferenc repülőtérre vezető úton.

Sávzárás lesz a Liszt Ferenc repülőtérre vezető úton, mert az M4 autóút Vecsés-Üllő elkerülő szakaszán újabb útfelújítási munkálatok kezdődnek június 19-én - közölte az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. pénteken.

A forgalmi sávzárás érinti a vecsési M4 autóút - 4-es számú főút jelzőlámpás csomópontját és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontját. A csomópontban a munkavégzés idején ki és fel is lehet hajtani, azonban az erre közlekedőknek hosszabb menetidővel kell számolniuk - figyelmeztetett az MKIF, kiemelve: a terelés miatt az M4 autóúton egy sáv lesz járható.

A repülőtér a belváros felől alternatív útvonalként a Gyáli út Nagykörösi út - M5 autópálya - M0 autóút - M4 autóút útvonalon is megközelíthető.

A munkálatok június 19-én hajnali öt órakor kezdődnek és várhatóan július elejéig tartanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×