eur:
388.85
usd:
366.83
bux:
55904.43
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Óriási türelem kell most az autósoktól az ország útjain

Többfelé gigadugók alakultak ki a reggeli órákban.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Grébics pihenőhely után – közölte az Útinform a honlapján. Mint olvasható, a forgalmi akadály miatt a belső sávot lezárták, a torlódás több kilométeres.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy az M1-es autópályán a főváros irányába, Biatorbágy térségében munkavégzés is folyik. A 16-os és a 14-es km között új fix terelést alakítottak ki, aszfaltozás miatt a belső sávot lezárták, torlódik a forgalom.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Iváncsa térségében munkavégzés miatt sávzárásra kell készülni. Az 50-es km-nél torlódik a forgalom.

Az M7-es autópályán, a Balaton irányába, Sukoró térségében kaszálnak. A 48-as és az 50-es km között a munkaterületnél a belső sávot kerítik el a forgalom elől. Torlódik a kocsisor a reggeli csúcsban.

A kora reggeli erős forgalom miatt lassulásra, torlódásra kell számítani

  • az M0-s autóút keleti szektorában, az M5-ös autópályától az M4-es autóútig,
  • és az M3-as autópályától az M4-es autóútig,

illetve a főváros irányába:

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s csomóponttól;
  • a 10-es főúton, Solymár térségében;
  • és az 51-es főúton, Dunaharasztinál.
Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×