eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Budapest, 2023. március 23. A MÁV Start Zrt. technikai személyzetéhez tartozó egyik szakember (b) tiszta vízzel tölt fel egy Intercity (IC) vonalakon járó szerelvényt a Keleti pályaudvaron. Távolabb a pályaudvar szerelvényrendező terén elektromotoros erőgépek (villamos mozdonyok) várnak arra, hogy a szerelvények elé kapcsolják őket. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Rossz hírt közölt a Mávinform

Késésekre kell számítani a hatvani és az újszászi vasútvonalon egy meghibásodott biztosítóberendezés miatt, a forgalom délután állhat helyre – közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a biztosítóberendezést, amely a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között hibásodott meg, délre megjavították, de késésekre még számítani kell, a menetrend fokozatosan áll helyre a délután órákban.

A vasúttársaság korábban azt írta: a hatvani és az újszászi vonal fővárosi szakaszán 20–40 perccel hosszabb menetidőre, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani.

A fentieken túl a Mávinform tájékoztatása szerint a Csehország–Szlovákia felől érkező nemzetközi vonatok szombaton 30–40 perces késéssel várhatók a szobi határállomásra.

Címlapról ajánljuk

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 10:51
×
×
×
×